horeca

Van creativiteit naar een serieus verdienmodel

Horeca docent Armijn van Nierop schreef een blog over creativiteit, hoe corona leidt tot nieuwe verdienmodellen in de horeca en hoe we ons toch vrij kunnen bewegen in de anderhalvemeter samenleving! Vandaag verschenen op Misset Horeca.

Het zit een beetje in onze volksaard: klagen. Of het nu gaat over het aloude personeelstekort in de horeca, een afnemende instroom van studenten op horeca-opleidingen óf de gevolgen van de anderhalvemeter samenleving. Het is lastig. Natuurlijk, ik begrijp het wel.

Als ondernemer, net over de grens in het Vlaamse Arendonk en als chef-kok met een lange geschiedenis in Zuidoost-Brabant, ken ik het sentiment maar al te goed. Natuurlijk is de anderhalvemeter afstand lastig. Ook ik baal van tien weken amper omzet in mijn restaurant. Maar ik probeer tegelijkertijd de goede kanten te zien. Zo mocht ik veel meer tijd met mijn gezin doorbrengen. En had ik tijd om na te denken over de toekomst.

Benieuwd naar de rest? Lees het hele artikel hier!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin

Misschien vind je dit ook interessant

wonen-design

Een nieuwe manier om je interieuradvies te presenteren

artiest

Artiest student Joep maakt de Crafted Jingle

engineering

Een gaming rugzak met een vleugje nostalgie